Catootje aan de Markt – inrichting

Catootje aan de Markt – Voorjaar 2015
Wilma en Wolf besloten in de lente van 2015 om naast hun goedlopende catering bedrijf een restaurant, Catootje aan de Markt te beginnen en ze vroegen aan mij om over de inrichting na de denken. Al snel bleek dat onze neuzen dezelfde kant op stonden en een fijne samenwerking was geboren.
De inrichting die ik ontworpen en gemaakt heb bestaat uit verschillende kleinere 2 persoons tafels, maar ook twee grotere varianten voor 6 en 10 personen en als pronkstuk een toonbank die overloopt in een raambarretje waar je s’ochtends heerlijk je koffie kan drinken. Deze meubels zijn voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecycled hout (o.a. een houten vloer, marktkraamplanken en pallethout).

Verder was ik ook verantwoordelijk voor de huisstijl en de verlichting. De lampen voor de ramen zijn gemaakt van koperbuizen die via koppelstukjes aan elkaar bevestigd zijn. Voor de lampen boven de toonbank zijn oude aluminium tagines gebruikt, die in het restaurant overbodig geworden waren.

Naast het veelzijdige interieur is het ook zeker een aanrader er een keer te gaan eten voor de verschillende heerlijke smaken die Wolf en Wilma of de borden weten te toveren!